Ota jäätelöt sulamaan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Leikkaa leivinpaperista vuoan (⌀ 20-22 cm) pohjaa suurempi ympyrä ja purista se pohjan ja reunojen väliin. Leikkaa jäätelöt paloiksi ja nosta kaikki kulhoon. Murskaa joukkoon keksit, ripottele sekaan vaahtokarkit ja sekoita nostelemalla jäätelöpaloja. Purista sekaan suklaakastike ja nostele joukkoon.
Kaada seos vuokaan ja painele tasaiseksi kakuksi. Nosta vuoka pakkaseen. Kakku säilyy pakastimessa noin kahden viikon ajan.
Leikkaa tikkareiden varsia eri pituisiksi ennen tarjoilua.
Ota kakku pakastimesta ja irrota vuoan reunat. Kuorruta kakku Sour flakes -strösseleillä. Tässä vaiheessa kakun voi vielä nostaa pakastimeen odottamaan. Nosta kakku tarjoiluastialle lastan avulla ja painele päälle tikkareita. Tarjoa heti.
Inspiroidu
Kakut
Kakut