Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Dr. Oetker Ristorante Mozzarella Pizzasta vastustamattoman! Tuore mozzarella tekee tästä pakastepizzasta hienon makunautinnon, jota kirsikkatomaattiviipaleet ja oliiviöljystä, pecorinosta ja yrteistä valmistettu pestokastike täytentävät. Reseptiuudistuksessa lisäsimme tomaattien määrää ja hioimme peston reseptiä. Mozzarellapizza sopii kasvisruokavalioon ja on vähälaktoosinen.Mozzarellapizza ei sisällä lisättyjä väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Nutri-Score B.
Paisto-ohje:
1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: ca. 200°C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10 - 12 min.