Dr. Oetker Ristorante Pollo on pakastepizza, jossa marinoitua kananrintaa aurinkokuivattuja tomaatteja, maissia sekä juustoa. Herkullinen kanapizza löytyy pakastealtaasta!
Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Dr. Oetker Ristorante Pollosta herkullisen makunautinnon. Pakastepizzan täytteenä on kanan rintafileepaloja, pinaattia, maissia, hapankermakastiketta, mozzarella- ja edamjuustoja sekä tomaattikastiketta rapean ohuella pohjalla.
Pizzan täytteenä oleva kana on tuotettu Better Chicken -standardin mukaisesti. Tuote ei sisällä lisättyjä väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Nutri-Score B.
Paisto-ohje:
1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: ca. 200°C, Kaasu 4.
2) Poista pakkaus ja suojakääre.
3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 11 - 13 min.