Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Dr. Oetker Ristorante Pizza Salamesta on vastustamattoman hyvän salamipizzan.
Uudistetussa salamipizzassa on samaa tuttua salamia ja aiempaa enemmän juustoa. Ristorante Salamessa on erityisesti juuri tähän pizzaan sianlihasta valmistettua salamia. Lisäksi täytteenä on tomaattikastiketta, mozzarellaa ja edamia, valikoituja yrttejä ja mausteita.
Tämä pakastepizza ei sisällä lisättyjä väriaineita tai keinotekoisia aromeja ja on vähälaktoosinen. Nutri-score C.
Paisto-ohje: 1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: n. 200°C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10 -12 minuuttia.