Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Dr. Oetker Salame Mozzarella Pestosta vastustamattoman nautinnon.
Dr. Oetker Ristorante Salame Mozzarella Pesto pizza on varsinainen makujen ilotulitus. Se sisältää kaikki pakastepizzojen suosikkitäytteet! Rapeaksi paistuvalla pohjalla on maistuvaa tomaattikastiketta, mausteista salamia, pehmeää Mozzarella-juustoa, aromikasta pestokastiketta ja raikkaita kirsikkatomaatteja. Reseptiuudistuksen yhteydessä paransimme pestokastikkeen reseptiä ja vaihdoimme siihen Pecorino-juuston ja korkealaatuisen oliiviöljyn.
Salame Mozzarella Pesto -pizza on vähälaktoosinen, eikä sisällä lisättyjä väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Nutri-score C.
Paisto-ohje: 1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: ca. 200°C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 11 - 13 min.