Täyteläisen vaniljainen Dr. Oetker Vaniljakreemi on paistonkestävä ja sopii niin pullien, viinereiden, leivosten kuin eritavoin valmistettuna täytekakkujen herkulliseksi täytteeksi. Vaniljakreemi on helppo valmistaa! Vaniljakreemijauhe on maidoton ja gluteeniton (ei vegaaninen). Maidottoman vaniljakreemin saat sekoittamalla jauheen kasvipohjaiseen maitoon.
Valmistusohje paistonkestävään vaniljakreemiin: 1. Sekoita kulhossa pussin sisältö ja 4dl maitoa. 2. Vatkaa seosta 1 min käsivispilällä. 3. Anna tekeytyä 20 min jääkaapissa. 4. Sekoita kevyesti ja käytä.
Valmistusohje vaniljakreemiin kakuntäytteeksi ja leivoksiin: 1. Sekoita kulhossa pussin sisältö ja 6dl maitoa. 2. Vatkaa seosta voimakkaasti 3 min sähkövatkaimella. 3. Anna tekeytyä 20 min jääkaapissa. 4. Sekoita kevyesti ja käytä.