EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklainen drip cake

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Täyteläinen drip cake eli putouskakku päällystetään suklaaganachella, jonka annetaan valua kakun reunoja pitkin. Viimeistele säihkyvillä tähtikoristeilla.

noin 8 - 10 kappaletta

Vaikeustaso 3 180 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklainen drip cake

Kakkupohja:

150 g pehmeää voita
3 ½ dl sokeria
2 kpl kananmunaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 ½ dl maitoa

Suklaakreemi:

400 g pehmeää voita
10 - 11 dl tomusokeria
200 g leivontasuklaata
8 rkl kahvia
tippa Dr. Oetker Rommiaromia

Suklaaganache:

150 g leivontasuklaata
¾ dl kuohukermaa
1 rkl Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia

Koristelu: :

6 - 8 kpl Dr. Oetker Suklaatähtiä
Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Kakkupohja:

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon samalla sekoittaen. Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Voitele kolme irtopohjakakkuvuokaa (20cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Jaa taikina tasaisesti vuokiin. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 25 minuuttia.

2

Suklaakreemi:

Sulata suklaa vesihauteessa ja anna sen jäähtyä hieman. Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi (siinä kestää noin 3-4 minuuttia). Sekoita suklaan joukkoon kahvi ja rommiaromi. Sekoita suklaaseos voi-sokerivaahdon sekaan. Levitä täyte jäähtyneiden kakkupohjien väliin ja päälle. Yritä saada reunasta mahsollisimman tasainen. Kaada Rainbowmix koristerakeita lautaselle ja kiinnitä sudin avulla kakun alareunaan. Laita kakku jääkaappiin tai pakastimeen ganachen valmistuksen ajaksi.

3

Suklaaganache:

Rouhi suklaa ja laita se lämpöä kestävään kulhoon. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen ja kaada sitten suklaan päälle. Lisää glukoosi. Anna seoksen sulaa rauhassa muutaman minuutin ajan kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään. Laita sitten kulho jääkaappiin muutamaksi minuutiksi, jotta seos paksuuntuu.

4

Koristelu:

Ota kakku pois jääkaapista tai pakastimesta. Kun kakun pinta on kylmä, se estää suklaan valumisen kakun alareunaan asti. Laita 1/4 osa ganachesta pursotuspussiin ja leikkaa päähän pieni reikä. Pursota varovasti kakun reunalle, josta suklaa saa valua sivuille. Kaada lopuksi kakun keskelle ganache, jotta saat sen päällisen kokonaan kuorrutettua. Voit levittää kuorrutusta kevyesti lastalla, jotta saat siitä sileän ja kauniin. Pursota suklaakreemistä tähtityllan läpi muutama huippu kakun reunalle ja laita suklaatähti päälle.

Ravintosisältö: reseptiin Suklainen drip cake

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 4215kJ
1057kcal
1709kJ
429kcal
Rasva 50g 20g
Hiilihydraatit 120g 49g
Proteiini 6.1g 2.5g