Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota korppujauholla noin 24 cm halkaisijaltaan oleva pyöreä vuoka tai käytä sydämenmuotoista vuokaa. Sekoita keskenään vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe) ja sekoita voi näiden sekaan tasaiseksi massaksi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää munavaahto voi-jauho-seokseen. Lisää sitruuna-aromi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina vuokaan. Paista uunin alimmalla tasolla 40 minuutin ajan, tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa.
Halkaise jäähtynyt kakku kahteen kerrokseen. Valmista vaniljakakkumousse pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä mousse kakun väliin. Sekoita keskenään tomusokeri ja appelsiinimehu. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai mehua, jotta kuorrutteesta tulee helposti levittyvä, muttei liian valuva. Levitä kuorrute kakulle lastan avulla. Ripottele appelsiininkuoripalat heti kuorrutteelle.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut