Voitele tai vuoraa leivinpaperilla noin 20 x 30 cm:n kokoinen vuoka. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
Mittaa öljy, kahvi, jogurtti, munat ja sokeri kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Mittaa toiseen kulhoon vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, sooda, suola ja vaniljasokeri ja
sekoita. Kaada nesteet jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi (esim. käsivispilä on tähän hyvä työväline).
Paista kakkua uunin keskitasolla 30–40 minuuttia eli kunnes kakun keskiosaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa.
Mittaa kakkumousse ja maito kulhoon. Vatkaa ensin minuutti matalalla teholla ja sitten noin 4 minuuttia täydellä teholla. Levitä kuorrute pohjan päälle. Murskaa keksit ja ripottele keksimurska täytteen päälle. Viimeistele kakku marenkiluilla ja dinosauruskuvioilla.
Valmista marenkimassa pussin ohjeen mukaan ja pursota massasta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille luun muotoisia marenkeja. Paista marenkeja 90 °C asteessa kiertoilmauunissa uunin keskiosassa noin 100 minuutin ajan.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut