Kuumenna uuni 170°C:seen tasalämmölle. Vuoraa irtopohjavuoan (22cm) pohja leivinpaperilla.
Vatkaa voi ja öljy sekaisin. Lisää fariinisokeri ja sokeri ja vatkaa noin 2 minuuttia
sähkövatkaimella. Lisää banaanimurska, kananmuna, piimä ja suola. Siivilöi
jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina
vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä. Leikkaa
jäähtynyt kakku kolmeen osaan.
Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Lisää voi ja vatkaa vaahdoksi. Lisää
kerma ja vatkaa kunnes kuorrute on kuohkeaa. Anna kuorrutteen olla
huoneenlämmössä sillä aikaa kun valmistat kakun loppuun.
Kuumenna kerma kattilassa juuri kiehumispisteen alapuolelle. Laita hienonnettu maitosuklaa lämpöä kestävään sekoituskulhoon ja kaada kuuma kerma suklaan päälle. Anna sen seistä sekoittamatta 5 minuuttia.
Sekoita massaa käännellen tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa, kunnes ganache on
jäähtynyt, muttei vielä kiinteytynyt. Vatkaa sitten ganache sähkövatkaimella, kunnes siitä tulee paksumpaa. Älä vatkaa ganachea liikaa. Levitä ganache tasaisesti kahden kerroksen väliin.
Kuorruta kakku tummasuklaakuorrutteella ja koristele lopuksi Dr. Oetker Disco -suklaarakeilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut