Esikuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Sekoita kaikki kakkupojan kuivat aineet keskenään paakuttomiksi. Sekoita myös kaikki nestemäiset aineet keskenään ja lisää seos kuiva-aineisiin. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin uunin alatasolla 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kakku on valmis kun taikinaa ei tartu tikkuun. Anna jäähtyä vuoassaan.
Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 3 minuutin ajan.
Halkaise kakkupohja kahteen kerrokseen. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille ja levitä päälle puolet kakkumoussesta. Nosta toinen kakkulevy päälle ja levitä loput täytteet kakun päälle.
Koristele kakku marjoilla ja suklaamakeisilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut