Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 25x30 cm) vuoka leivinpaperilla. Kuumenna uuni
175 ℃:seen.
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda, suola ja kookoshiutaleet yhteen. Lisää kananmuna, öljy ja ananasmurska mehuineen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vatkaa pehmeä voi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito, tomusokeri ja rommiaromi ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Levitä kuorrute pohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa hetki ennen kuorrutteen levittämistä.
Sulata voi ja sekoita se tomusokerin kanssa. Lisää vettä pienissä erissä ja sekoita tasaiseksi. Ota kuorrutteesta pieni määrä toiseen kulhoon ja värjää se pinkiksi. Värjää loput kuorrutteesta vihreäksi. Levitä vihreä kuorrute täytteen päälle. Lisää pinkki kuorrute pisaroina ja marmoroi kuorrutteet yhteen tikulla kevyesti sekoittaen. Viimeistele koristerakeilla ja anna asettua kylmässä ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut