1. Mittaa öljy, jogurtti, kanamunat ja vanilja-aromi kulhoon ja vispaa nopeasti sekaisin.
2. Mittaa kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen muna-seokseen. Sekoita vain, kunnes taikina on tasaista ettei sitkoa muodostu.
3. Jaa taikina 12 cupcake-vuokaan ja pursota taikinan keskelle kondensoitua ja karamellisoitu maitoa tai hilloa. Kondensoitu ja karamellisoitu maito on tarpeeksi jäykkää ja valmis käytettäväksi, joten sitä ei tarvitse valmistaa erikseen kinuskiksi. Jos käytät peltistä muffinivuokaa, voitele vuoan kolot öljyllä tai vuokaspraylla.
4. Paista doffineja uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-16 minuuttia tai kunnes doffinit näyttävät nousseen, saaneen väriä ja ovat kypsiä.
5. Jäähdytä doffinit ja koristele.
1. Yhdistä kuorruteainekset keskenään. Vesi muuttaa kuorrutteen rakennetta ja meillä kaikilla on erilainen mittakäsi. Lisää tomusokeria, jos kuorrute tuntuu liian löysältä tai jos se on liian tönkköä, lisää vettä.
2. Lisää aromia ja geeliväriä kuorrutteen sekaan sen verran kun sinusta maistuu ja näyttää hyvältä.
3. Nostele kuorrute doffinien päälle lusikalla ja ripottele koristeet saman tien kuorrutteen pintaan.
4. Jos käytät koristelugeelejä odota hetki, että kuorrute kuivuu ja pursottele sitten serpentiinejä kuorrutteen pintaan. Voit myös pursotella serpentiinit leivinpaperille, odottaa niiden kuivuvan ja nostella ne sitten koristeeksi.
Inspiroidu
Muffinit
Muffinit