Laita rusinat, kuivatut hedelmät sekä appelsiinin kuoriraaste kulhoon. Sekoita keskenään vesi ja rommiaromi, kaada neste kulhoon hedelmien sekaan. Anna maustua 1 vuorokauden ajan.
Sekoita keskenään voi, sokeri, siirappi ja kananmunat. Sekoita mausteet jauhojen sekaan
ja lisää taikinan joukkoon. Sekoita hyvin! Lisää lopuksi liotetut hedelmät sekä liemi taikinan joukkoon.
Voitele halkaisijaltaan 20 cm kokoinen vuoka. Leikkaa leivinpaperista suikaleet pohjalle ja sivuille. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 140 asteessa n. 3–4 tunnin ajan, tai kunnes kakku on täysin kypsää. Anna jäähtyä!
Pistele kakun pintaan reikiä hammastikulla ja lusikoi pinnalle hieman rommiaromilla maustettua vettä.
Irroita kakku vuoasta ja kääri leivinpaperiin. Anna maustua jääkaapissa 1 viikon ajan. Päällystä kakku valkoisella sokerimassalla ennen tarjoilua.
Kakku on parhaimmillaan kun se on saanut maustua jääkaapissa 1 viikon ajan.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut