Sekoita jauhot, ruokasooda sekä leivinjauhe suuressa kulhossa. Lisää joukkoon sokeri.
Sekoita erillisessä kulhossa kananmuna, maito ja vanilja-aromi. Kaada seos kuiva-ainesten joukkoon ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Lisää sekaan Chocolate Chips -suklaahiput, sekoita kevyesti.
Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää tilkka öljyä paistamista varten. Nostele lettutaikina kuumalle pannulle ruokalusikalla. Tee pannun kumpaankin reunaan noin 4 ruokalusikan kokoiset letut ja paista kummaltakin puolelta noin 2 minuuttia tai kunnes lettujen pintaan ilmestyy kuplia.
Käännä letut ja paista kunnes kumpikin puoli on saanut kauniin värin.
Valmiit letut voit pitää lämpöisenä esimerkiksi uunissa sillä aikaa kun valmistat loput taikinasta.
Sulata suklaa mikroaaltouunissa noin minuutin ajan, sekoita välillä. Viipaloi banaani ohuiksi viipaleiksi.
Pinoa letut tarjoilulautaselle, asettele päälle banaaniviipaleet ja kaadaa lopuksi päälle sulatettu suklaa.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi