Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen.
Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi. Keitä kurpitsakuutiot pienessä määrässä vettä noin 10 minuuttia. Kaada suurin osa vedestä pois ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Sekoita jauhot, piparimauste, suola, leivinjauhe ja ruokasooda keskenään.
Vatkaa toisessa kulhossa sähkövatkaimella pehmeä voi ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten.
Lisää vaahdon sekaan vuorotellen jauhoseosta, kurpitsasosetta ja maitoa ja kääntele tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Kokeile puutikulla muffinien kypsyyttä. Jos taikinaa ei jää tikkuun kiinni, mufiinit ovat valmiit. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Sekoita Vaniljakakkumousse, piparimauste ja maito kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella minuutti ja sitten korkealla nopeudella 4 minuuttia kunnes vaahto on ilmavaa.
Ota täytteestä 2-3 isoa ruokarusikallista sivuun ja värjää vihreäksi. Laita vihreä kuorrutus pursotuspussiin ilman tyllaa.
Värjää loput kuorrutteesta oranssilla geelivärillä. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota oranssia kuorrutetta jäähtyneiden muffinien päälle.
Asettele puolikas suolatikku kuppikakun keskelle. Leikkaa pursotinpussin päähän pieni reikä ja pursota vihreää kuorrutusta päälle muistuttamaan kurpitsan vartta.
Inspiroidu
Muffinit
Muffinit
Muffinit