Vatkaa kananmunat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää varovasti sokeri-munaseokseen vuorotellen kuivat aineet, öljy sekä porkkanat. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina voideltuun, esimerkiksi suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Paista uunissa +170 c asteessa noin 30-40 minuutin ajan, kunnes pohja on kypsä. Ota pohja uunista ja anna jäähtyä. Tällä välin voit valmistaa kuorrutteen.
Vaahdota voi ja tomusokeri. Yhdistä seokseen loput ainekset ja levitä kakun päälle.
Värjää mantelimassa oranssilla geelivärillä. Säästä pieni määrä mantelimassaa ja muotoile porkkanoille naatit. Naatit värjätään vihreällä geelivärillä. Halutessasi voit käyttää myös vihreää sokerimassaa.
Aloita värjääminen muutamalla tipalla ja lisää vähitellen väriä niin että saat toivotun värisävyn.
Viimeistele porkkanat hohtaviksi kultaisella kimallesuihkeella.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut