Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta). Vuoraa muffinipelti paperisilla muffinivuoilla. Siivilöi jauhot, kaakao, leivinjauhe, sooda ja suola kulhoon ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa sokerit, munat, öljy ja piimä. Kaada nesteet jauhoseokseen ja kääntele kevyesti sekaisin. Paista noin 20 minuuttia. Jäähdytä kuppikakut ennen kuorruttamista.
Mittaa vaniljakakkumousse ja 1¼ dl maitoa kulhoon. Vatkaa seosta sähkövatkaimen pienimmällä teholla ensin minuutti, jonka jälkeen täydellä teholla neljä minuuttia. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja toista sama mansikka- ja suklaakakkumousseilla. Pursota kuorrutteet kuppikakkujen päälle. Viimeistele saksanpähkinöillä. Anna kuorrutteen asettua jääkaapisssa noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake
Cupcake