Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla.
Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljatahna vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi. Kääntele voisula kevyesti munavaahtoon.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe yhteen. Siivilöi jauhoseos vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Sekoita kevyesti käännellen, jotta ilma ei katoa taikinasta.
Levitä taikina pellille. Paista noin 12–15 minuuttia tai kunnes taikina tuntuu sormella painettaessa hieman joustavalta. Varo paistamasta taikinaa liian pitkään, ettei se kuivu ja menetä herkullisuuttaan.
Lisää vaniljakreemijauhe maiton ja vatkaa seosta noin minuutin ajan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se kahdessa osassa vaniljakreemiin.
Leikkaa pohja puoliksi ja levitä toiselle puolelle mustikkahillo. Levitä vaniljatäyte mustikkahillon päälle. Nosta toinen pohja päälle kanneksi. Anna asettua jääkaapissa noin 3 tuntia.
Siivilöi tomusokeri kulhoon. Lisää sulatettu voi ja sitruuna-aromi. Lisää maitoa, kunnes kuorrute on helposti levittyvää, mutta ei liian valuvaa. Kaada kuorrute leivosten päälle. Anna asettua jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Valmista marengit Dr.Oetker perfect meringues jauheesta pussin ohjeen mukaan.
Kauli valkoinen ja sininen massa levyiksi. Voit tehdä myös marmorikuvioista massaa sekoittamalla valkoista ja sinistä massaa kevyesti yhteen. Ota sydänmuotilla massasta paloja.
Siisti pohjan reunat ja leikkaa leivokset paloiksi. Koristele marengeilla, sinivalkoisilla sydämillä ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset