1. Vaahdota voi ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen vatkaimella koko ajan sekoittaen.
3. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa.
4. Soseuta banaanit tai tilsi haarukalla.
5. Lisää kuivat aineet ja banaanisose voi-sokeri-munaseokseen ja sekoita taikina hyvin sekaisin.
6. Kaada taikina voideltuun ja korppujauholla jauhotettuun vuokaan.
7. Paista 200 asteisessa uunissa noin 40–45 minuuttia. Puolen tunnin jälkeen voit laittaa kakun päälle folion, ettei se tummene päältä enempää. Kakku on valmis, kun työnnät sen sisään veitsen ja veitsi pysyy puhtaana, eikä siihen tartu raakaa taikinaa.
8. Sulata suklaata mikrossa noin 30 sekuntia. Valuta sula suklaa kakun päälle ja koristele se koristerakeilla.
Anna kakun jäähtyä ja tarjoile. Säilytä kakku jääkaapissa niin se pysyy herkullisen mehevänä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut