Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kardemumma, hiiva, sokeri, suola ja halutessasi sahrami. Sekoita hyvin. Alusta vehnäjauhot joukkoon vähän kerrallaan. Lisää voi ja vaivaa taikinaa noin 10 minuutin ajan. Anna kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
Sekoita vaniljakreemijauhe, maito ja kaneli yhteen. Vatkaa käsivispilällä noin minuutin ajan. Anna tekeytyä jääkaapissa noin 20 minuuttia. Sekoita tasaiseksi ennen käyttöä.
Kauli kohonnut pullataikina 65 x 30 cm levyksi. Levitä kreemitäyte levylle. Ripottele päälle hedelmäpalat. Taita levy kolmeen osaan niin, että taitat reunat kohti keskustaa ja saat noin 65 x 10 cm levyn. Leikkaa levy kolmeksi pitkäksi suikaleeksi ja letitä suikaleet yhteen. Nosta letti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja taita kranssin muotoon. Anna kohota leivinliinan alla vielä noin 30 minuuttia.
Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Voitele kranssi kananmunalla ja paista uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Koristele jäähtynyt kranssi sokerikuorrutteella ja koristerakeilla.
Vinkki!
Voit halutessasi jättää sahramin pois.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat