Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. noin 20 cm). Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
Siivilöi kulhoon kuivat aineet ja sekoita hyvin. Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun tikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä pohja ennen täyttöä.
Siivilöi kaakaojauhe kulhoon. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi. Mittaa mascarpone ja sokeri kulhoon ja vatkaa sekaisin. Lisää kaakaotahna ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele tuorejuusto-kaakaoseokseen.
Valmista suklaamousse pussin ohjeen mukaan. Vatkaa, kunnes mousse on pursotettavaa.
Valmista kuorrute pussin voikreemikuorrutteen ohjeen mukaan.
Halkaise pohja kahteen osaan. Levitä puolet valitsemastasi täytteestä pohjan päälle. Nosta toinen pohja kanneksi. Pursota loput vaahdosta kakun päälle ja viimeistele toffeenmakuisilla koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut