Voitele piirkkavuoka (Ø 30 cm). Kuumenna uuni 180 asteeseen tasalämmölle.
Vatkaa voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella sekaisin. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja kääntele taikinaan. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Lämmitä 0,5 dl kookosmaitoa pienessä kattilassa. Lisää matcha jauhe ja sekoita tasaiseksi. Kaada loppu kookosmaito kulhoon ja sekoita lämmin matcha-maito joukkoon.
Sekoita kaksi teelusikallista liivatejauhetta kookos-matcha-maitoon. Vatkaa noin 1 minuutti. Sekoita joukkoon sokeri ja vaniljatahna. Lisää yksi teelusikka liivatejauhetta vispikerman joukkoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi. Kun kookos-matcha-massa alkaa kiinteytyä, kääntele joukkoon kermavaahto ja levitä jäähtyneen piirakkapohjan päälle.
Kuori mango, leikkaa hedelmä kiven ympäriltä ja leikkaa se kuutioiksi. Pese nektariini ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita passionhedelmät. Pese lime ja kuori ohuita paloja. Lusikoi mangososetta rennosti piirakan päälle. Levitä hedelmät piirakan päälle ja viimeistele kookoslastuilla. Laita piirakka jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut