Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat öljyllä. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, appelsiininmehu ja -kuori kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita öljy joukkoon. Lisää puolet rusinoista, saksanpähkinöistä ja kurpitsaraasteesta. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää loput rusinat, saksanpähkinät ja kurpitsaraaste. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla 50 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan.
Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä puolet jäähtyneen kakkupohjan päälle. Laita toinen kakkupohja päälle ja levitä sen päälle loput täytteestä.
Vaivaa suurin osa sokerimassasta oranssilla geelivärillä ja muotoile marsipaanista 8 kurpitsaa. Värjää jäljelle jääneestä sokerimassasta vihreällä kurpitsoihin kannat ja mustalla silmät. Voit myös tehdä silmät sulatetusta suklaasta tai käyttää apuna koristelugeeliä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut