Raasta porkkanat. Vaahdota munat, sokeri ja fariinisokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita jauhot, kaneli, kardemumma, neilikka, leivinjauhe, sooda, ensin keskenään ja sitten varovasti taikinaan. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja valutettu ananas. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175C asteisessa uunissa n. 60min. Jäähdytä kakku ja laita jääkaappiin maustumaan yön yli.
Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri ja aromi tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella. Leikkaa kakku kahteen tai kolmeen osaan ja täytä tuorejuustoseoksella. Paloittele suklaa pieneksi ja sulata vesihauteessa. Kaada sulanut suklaa kakun päälle ja koristele mantelilastuilla tai hasselpähkinärouheella. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut