Kuumenna uuni 175 ℃ asteeseen. Vuoraa noin 18 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Sekoita kauramaito, etikka, sokeri, öljy ja vanilja yhteen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe, sooda ja suola. Lisää jauhoseos nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon suklaahiput ja kaada taikina vuokaan. Paista pohjaa noin 45 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä ja leikkaa jäähtyneenä kolmeen osaan.
Vatkaa pehmeä margariini kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Mausta vaniljalla.
Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja kostuta se kevyesti. Levitä päälle kerros appelsiinimarmeladia ja kreemiä. Nosta toinen pohja päälle ja toista sama uudelleen. Kuorruta kakku kreemillä ja laita se kylmään noin 30 minuutiksi.
Pursota koristelugeeleillä mandala-kuvioita kakun pintaan. Viimeistele koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut