Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm). Vuoraa myös reunat korkealla leivinpaperireunuksella. Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta).
Vaahdota munat ja sokeri erittäin kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon kolmannes kerrallaan varovasti käännellen. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 30–40 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Anna pohjan jäähtyä vuoassaan ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään täysin.
Sekoita tuorejuusto ja sokeri kulhossa. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele tuorejuuston joukkoon. Lisää appelsiininkuoripalat.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja tarjoiluvadille irtopohjavuoan reunuksen sisään. Kostuta pohja appelsiinimehulla. Levitä päälle puolet täytteestä. Paloittele puolet mansikoista täytteen päälle. Toista sama uudelleen ja nosta viimeinen pohja kakun kanneksi. Kostuta vielä kevyesti. Anna kakun asettua kylmässä muutama tunti.
Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää cream fix ja vaniljatahna ja vatkaa kuohkeaksi. Levitä suurin osa vaahdosta kakun pinnalle. Pursota loput ruusukkeiksi kakun pinnalle. Viimeistele koristerakeilla ja mansikoilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut