Voitele ja korppujauhota torttuvuoka (halkaisija 28 cm) tai vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 26-28 cm) pohja leivinpaperilla. Esilämmitä uuni 200 asteiseksi.
Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella minuutin ajan. Kaada taikina vuokaan ja nosta esilämmitettyyn uuniin. Paista noin 15 minuutin ajan. Kumoa paistettu pohja leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Valmista vaniljakreemi pohjan paistuessa. Vaahdota maito ja vaniljakreemi ilmavaksi vaahdoksi. Anna tekeytyä 30 minuuttia jääkaapissa. Levitä kreemi jäähtyneelle torttupohjalle.
Puhdista ja halkaise mansikat. Asettele kreemin päälle.
Mittaa vesi tai mehu kattilaan. Seoksen voi värjätä punaiseksi myös lisäämällä muutaman tipan punaista elintarvikeväriä. Lisää Vegegel. Kuumenna seos kiehuvaksi. Nostele lusikalla tai sudin avulla mansikoiden päälle. Anna kakun tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset