Laita huoneenlämpöinen voi, sokeri, huoneenlämpöiset munat ja vaniljatahna kulhoon. Siivilöi mukaan vehnäjauhot ja leivinjauhe. Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan. Sekoita piimä ja ruokasooda vaahtoavaksi. Lisää taikinaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm) ja paista 180 asteessa uunin alatasolla 50-60 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Jos kakun pinta paistuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa pohja kolmeen osaan.
Kaada kuorrutejauhe, kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella noin 4 minuutin ajan.
Siivilöi tomusokeri ja vatkaa pehmeän voin kanssa vaahdoksi. Mausta sitruuna-aromilla ja värjää keltaisella geelivärillä.
Murskaa keksit käsin rouhean kokoisiksi paloiksi.
Aseta yksi kakkupohja tarjoilulautaselle ja laita pohjan ympärille irtopohjavuoan reunat. Muotoile kahdesta leivinpaperiarkista korkeat reunat vuoan sisälle. Aloita kakun kokoaminen levittämällä kolmannes marja-tuorejuustokreemistä pohjalle pieniin kasoihin. Pursota sitten sitruunavoikreemiä tyhjiin kohtiin. Toista sama mustikkahillolla (noin 100 g) ja lemon curdilla (noin 100 g). Ripottele keksimuruja (noin 25 g) jäljellä oleviin koloihin. Laita keskimmäinen pohja täytteen päälle ja toista. Asettele viimeisen kakkupohjan päälle loput kreemit, hillot ja keksit.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut