Ota lehtitaikinalevyt hyvissä ajoin sulamaan.
Valmista paistonkestävä vaniljakreemi sekoittamassa puoli pussia vaniljakreemijauhetta ja maito keskenään. Vatkaa seosta minuutin ajan vispilällä. Anna tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa. Sekoita toisessa kulhossa mustikat ja perunajauho keskenään.
Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi, jotta saat kymmenen torttupohjaa. Leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot kohti keskustaa. Nosta joka toinen kulma tortun keskelle, liimaa ne paikalleen vedellä kostutetuilla sormilla. Voitele tortut kananmunalla.
Laita jokaisen tortun keskelle lusikallinen vaniljakreemiä sekä runsaasti mustikoita.
Paista torttuja 225 asteisen uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle tomusokeria ja koristele hopeahelmillä.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset