Vuoraa halkaisjaltaan 20 cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla tai voitele vuoka. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit. Siivilöi sekaan vehnäjauhot mahdollisimman vähän sekoittaen. Kaada vuokaan ja paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Laita liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen. Vaahdota kuohukerma ja tomusokeri. Kuumenna sitruunanmehu höyryäväksi. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja sekoita kuumaan sitruunamehuun. Anna jäähtyä. Vaahdota Vaniljakreemi ja maito ilmavaksi vaahdoksi. Lisää liivateseos voimakkaasti vaahdottaen ja lopuksi kermavaahto varovasti nostellen.
Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Nosta pohjalle kakkupohja. Kostuta kakkupohja maidolla tai sitruunavedellä. Asettele Savoiardi-keksi reunoille pystyyn. Kaada täyte kakun sisään. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Poista kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Kaada mustikat tai muuta marjat kakun päälle. Voit halutessasi valmistaa päälle kiilteen (4 liivatelehteä, 1 dl vettä, 1 dl sokeria). Koristele kakku kauniilla nauhalla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut