Sekoita pussin sisältö maitoon. Vatkaa vispilällä n. 1 minuutti. Siirrä vaniljakreemi jääkaappiin tekeytymään n. 20 minuutiksi. Valmista sillä välin taikina.
Lämmitä uuni 180 °C asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää kananmuna, maito ja sulatettu voi. Vaivaa taikinaa n. 10 minuuttia, kunnes se on pehmeää ja taipuisaa. Anna taikinan levätä kulhossa 5-10 minuuttia.
Pitkä vaivausaika on tärkeä jauhojen gluteenin aktivoimiseksi, joka vaikuttaa leivän rakenteeseen. Taikina on helpoin vaivata monitoimikoneella, vaihtoehtoisesti voit käyttää taikinakoukuilla varustettua käsivatkainta.
Sekoita kaikki täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
Kauli taikina kevyesti jauhotetulla pöydällä n. 50x36 cm kokoiseksi. Siirrä taikinaa silloin tällöin ja ripottele päälle hieman jauhoja, jotta se ei tartu pöytään.
Levitä kanelitäyte koko taikinan päälle reunoille asti. Levitä vaniljakreemi tasaisesti kanelitäytteen päälle. Rullaa taikina 36 cm pituiseksi. Leikkaa rulla 15 osaan ja jaa palat tasaisesti uunivuokaan (noin 25 x 35 cm).
Paista kierrepullia n. 40 minuutin ajan uunin alaosassa.
Anna pullien jäähtyä.
Leivonta-aika: about 40 Minutes
Sekoita tomusokeri ja kiehuva vesi tasaiseksi massaksi. Koristele jäähtyneet pullat kuorrutuksella.
Vinkki!
Voit myös käyttää valmista Dr. Oetker Valkoista sokerikuorrutetta.
Kanelikierteet soveltuvat pakastettaviksi jopa 3 kuukaudeksi ilman kuorrutusta.
Jos mahdollista, käytä vehnäjauhoja, joiden proteiinipitoisuus on 12 g / 100 g, tämä antaa kierrepullille paremman rakenteen ja taikinasta tulee notkeampaa pitkään vaivattaessa. Jauhopakkauksesta näet, kuinka paljon proteiinia jauhot sisältävät / 100 g.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat