Vuoraa irtopohjavuoan (∅20cm) pohja leivinpaperilla. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu voi, sekoita ja painele vuokaan tiiviiksi pohjaksi. Nosta jääkaappiin.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna sitruunamehu ja passionhedelmämehu kattilassa. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Sekoita mehu tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana. Lisää keltaista geeliväriä tipoittain, kunnes väri on oikea. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta kopauttamalla vuoka varovasti pöytää vasten. Nosta jääkaappiin 2 tunniksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Kuumenna 2-3 ruokalusikallista vettä kattilassa. Sekoita liivatelehdet kuuman veden sekaan.
Sekoita liivateseos vaniljatäytteen joukkoon. Kaada täyte varovasti passionhedelmätäytteen päälle. Tasoita pinta ja nosta jääkaappiin vielä 2 tunniksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna mehu kattilassa kiehuvaksi. Puristele liivatteista vesi ja sekoita ne kuuman mehun kanssa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada sitten vaniljatäytteen päälle. Nosta kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli tai vähintään tunnin ennen koristelua.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Rouhi valkosuklaa. Sekoita sokeri ja vesi kattilassa ja lämmitä 120–140-asteiseksi. Kaada suklaarouhe kattilaan voimakkaasti sekoittaen, jolloin suklaa kiteytyy. Kaada suklaakiteet leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut