Voitele ja korppujauhota suuri kahvikakkuvuoka, tilavuudeltaan noin 2,4 litraa. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
Vatkaa munat, sokeri ja siirappi vaaleaksi, paksuksi vaahdoksi. Sekoita sooda ja piparkakkumauste vehnäjauhoihin. Kääntele jauhoseos varovasti munavaahtoon vuorotellen kermaviilin ja rasvan kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 45-50 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla.
Anna kakun jäähtyä ensin vuoassa 15 minuuttia ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään täysin.
Kaada kuumennettu kerma kulhoon suklaanappien päälle. Odota hetki. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä 15-30 minuuttia. Kaada kuorrute kakun päälle ja viimeistele koristeilla.
Voit myös halutessasi painaa valkoisesta sokerimassasta muotilla lumihiutale-, tai tähtikoristeita.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut