Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet. Ota kattila pois liedeltä ja ja lisää voi paloina, jäähdytä seos. Vatkaa jäähtyneeseen seoskseen kananmuna. Lisää vehnäjauho-soodaseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Aseta kylmään kovettumaan seuravaan päivään.
Kauli taikina jauhoitetulla alustalla. Muotoile ensimmäisenä taikinasta kranssin pohja, leikkaamalla taikinasta pyöreä rengas (halkaisija noin 28cm). Painele taikinasta haluamillasi piparkakkumuoteilla muotoja ja paista kranssin pohja ja piparkakut uunissa 175-asteisessa uunissa n. 6-10 min. Anna valmiiden piparkakkujen jäähtyä hyvin!
Aseta piparkakkukranssin pohjarengas tarjoilualustalle. Koristele piparkakut käyttämällä Dr. Oetker sokerikuorrutteita sekä jouluisia koristerakeita ja kultaista sprayta. Liimaa piparkakut kranssiin ksokerikuorrutteen avulla.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät
Pikkuleivät