Kuumenna uuni 175 asteeseen tasalämmölle. Vuoraa irtopohjakakkuvuoan pohja leivinpaperilla.
Sekoita kaikki kuivat aineet yhteen kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna ja nesteet ja lisää jauhojen joukkoon. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Kokeile taikinan kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, se on valmis. Anna kakkupohjan jäähtyä ja leikkaa sitten leipäveitsellä kahteen osaan.
Sekoita Vaniljakakkumoussepussin sisältö maidon kanssa ja lisää Vihreä elintarvikeväri ja Piparminttuaromi. Vatkaa ensin sähkövatkaimen alimmalla nopeudella ainekset sekaisin ja sitten suurimmalla nopeudella 3 minuuttia kunnes täyte on ilmavaa.
Levitä 1/3 osa täytteestä alimman kakkupohjan päälle. Aseta toinen pohja päälle ja levitä loput moussesta kakun päälle ja reunoille. Ota koristelua varten hieman moussea pursotin pussiin, jossa on tähtitylla.
Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Koristele kakku valuttamalla suklaata kakun toiselle reunalle ja sivulle. Pursota samalle reunalle pieniä huippuja piparminttumoussesta.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut