Sulata suklaa ja margariini mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota munat ja sokerit vaahdoksi ja lisää sekaan suklaa-margariiniseos. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita keskenään toisessa kulhossa myös öljy, piimä, vesi ja vanilja-aromi, lisää ne taikinaan yhdessä kuivien aineiden kanssa. Sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun vuokaan ( n. 20-22 cm) ja paista uunin alaosassa noin 1 tunnin ajan 160 asteessa, tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä hyvin ja leikkaa sitten pohja kahteen osaan.
Vaahdota maito, piparminttuaromi ja kakkumoussejauhe paksuksi vaahdoksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lopuksi tuorejuusto ja mariannerouhe ja sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte kakkupohjalle ja aseta lopuksi toinen pohja täytteen päälle. Voit halutessasi ottaa täytettä sivuun pienen määrän, mikäli haluat käyttää sitä kakun pinnalla pursotuksessa.
Kaada kerma ja suklaanapit mikronkestävään astiaan ja kuumenna mikrossa noin 40 sekunnin ajan. Sekoita sitten tasaiseksi kuorrutteeksi ja levitä kakun pinnalle tasaisesti.
Siirrä kakku hetkeksi kylmään. Viimeistele kakku pursottamalla jäljelle jäänyttä suklaamoussea kakun pinnalle ja ripottelemalla koristerakeita ja tuoreita mintunlehtiä pursotusten rinnalle.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut