Laita uuni lämpenemään kiertoilmalle 150°C asteeseen.
Sulata voi kattilassa yhdessä veden kanssa. Lisää kaakao ja sekoita hyvin. Siirrä kattila sivuun.
Sekoita vaniljasokeri, sokeri, jauhot, ruokasooda, leivinjauhe ja suola kulhossa. Lisää voiseos ja sekoita kaikki tasaiseksi massaksi. Lisää jogurtti ja sekoita. Lisää lopuksi munat ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina 3 voideltuun vuokaan (ø 20 cm), joiden pohjassa on leivinpaperi.
Paista kakkuja 30-35 minuuttia. Tarkista puisella tikulla että kakut ovat kypsiä, tikkuun ei saa jäädä taikinaa. Anna kakkujen jäähtyä.
Leivonta-aika: 30 - 35 Minutes
Kaada 2 Base for Buttercream –pussin sisältö suureen kulhoon ja lisää pehmeä voi. Vatkaa voikreemi käsivatkaimella vaahdoksi. Vatkaa ensin pienimmällä teholla, jonka jälkeen 4 minuuttia täydellä teholla.
Ota puolet voikreemistä ja jaa se edelleen 3 pienempään kulhoon. Lisää vaaleanpunainen, punainen ja vihreä geeliväri eri kulhoihin ja sekoita värit hyvin voikreemiin. Lisää väriä kunnes haluttu sävy on saavutettu.
Lisää vanilja-aromi jäljelle jääneeseen puolikkaaseen valkoista vaniljakreemiä, sekoita hyvin.
Irrota jäähtyneet pohjat vuoista ja leikkaa tarvittaessa yläosa pois niin, että kakut ovat litteitä.
Kokoa 3 kakkua niin, että jokaisen kerroksen välissä on ohut kerros voikreemiä. Laita sitten voikreemi kakun päälle ja levitä pinnalle ja sivulle ohueksi kerrokseksi pienellä kulmapalettiveitsellä tai lastalla. Kerroksen tulee olla niin ohut, että kakun näkee helposti läpi. Siirrä kakku jääkaappiin.
Käytä ruusunlehtityllalla varustettua pursotinpussia pursottaessasi vaalenpunaisia ruusuja.
Katso ohjevideolta miten pursottaminen tapahtuu. Siirrä kukat jääkaappiin tai pakastimeen, jotta ne jähmettyvät.
Lusikoi vihreä voikreemi lehtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Koristele kakku ruusuilla ja pursota lehtiä väleihin vihreällä voikreemillä.
Hääkakkuna tästä kakusta riittää 12-18 palaan, mutta voit helposti tehdä enemmän käyttämällä suurempaa vuokaa. Voit myös tarjota useita pieniä kakkuja erikorkuisilla kakkutelineillä.
Säilytä kakku jääkaapissa, mutta ota se pois ja anna lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.
Pohjat voi paistaa muutama päivä etukäteen ja tarvittaessa pakastaa, jos haluat tehdä hääkakun jo etukäteen hyvissä ajoin.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut