Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
Sekoita vehnäjauhot, ruokasooda, suola ja kaneli yhteen. Soseuta banaanit ja sekoita ne yhteen öljyn, sokerin, vaniljan, munan ja jogurtin kanssa. Sekoita nesteet jauhoseokseen. Kääntele taikina tasaiseksi, älä kuitenkaan sekoita liikaa, ettei taikinaan muodostu sitkoa.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä pohja. Leikkaa jäähtyneestä pohjasta kolme samankokoista, tasakylkistä kolmiota.
Mittaa kylmä toffeekastike ja mascarpone kulhoon. Vatkaa paksuksi vaahdoksi. Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja levitä päälle puolet täytteestä. Leikkaa päälle banaaninsiivuja. Nosta seuraava pohja päälle ja toista sama uudelleen. Nosta viimeinen pohja kanneksi.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri. Lisää maito ja aromi ja vatkaa vielä muutama minuutti. Ota noin 1½ dl kuorrutetta sivuun ja värjää se ensin kaakaojauheella ja sitten mustalla geelivärillä mustaksi. Siirrä musta kuorrute pursotinpussiin.
Levitä värjäämätön kuorrute kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Värjää 250 g valkoista kuorrutetta keltaisella geelivärillä vaalean keltaiseksi. Värjää noin 200 g valkoista massaa pienellä määrällä punaista väriä vaaleanpunaiseksi. Kauli keltaisesta massasta kaksi kakun kylkien kokoista levyä ja aseta levyt paikoilleen. Kauli vaaleanpunaisesta massasta kakun päädyn kokoinen levy ja aseta se paikoilleen. Tee vielä kakulle kansi vaaleanpunaisesta massasta. Kannen massa saa roikkua reunojen yli. Leikkaa ylimääräiset reunat aaltoileviksi. Muotoile vielä valkoisesta ja vaaleanpunaisesta massasta suikaleet kakun kerroksiksi (saat kiinnitettyä ne keltaisen massan pintaan pyyhkäisemällä suikaleita veteen kastetulla sormella tai pensselillä). Lisää vielä valkoisesta massasta kakun päälle "pursotus" ja vaaleanpunaisesta sydän.
Viimeistele kakku pursottamalla mustaa kuorrutetta kakun ääriviivoiksi.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut