Mittaa valkosuklaa ja voi mikronkestävään astiaan. Sulata mikrossa täydellä teholla 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita eri kulhossa tasaiseksi öljy, vesi, kermaviili, kananmunat sekä sokeri. Raasta mukaan sitruunan kuori. Lisää lopuksi sula valkosuklaa-voiseos.
Sekoita loput kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun (n. 20 x 35 cm) uunivuokaan. Paista pohjaa 165 asteessa noin 15 minuutin ajan. Anna pohjan jäädä meheväksi ja kosteaksi. Kumoa pohja heti uunista ottamisen jälkeen leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä liinan alla ennen kuorruttamista.
Kaada kulhoon pussi Berry Fantasy -kuorrutejauhetta. Lisää kylmä vesi ja puristettu sitruunamehu. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Ole tarkkana, ettei kuorrutteesta tule liian juoksevaa.
Lisää mikronkestävään kulhoon valkosuklaa ja kerma. Lämmitä seosta 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen, kunnes se on täysin sulanut. Kaada seos pursotinpussiin tai pieneen pakastepussiin ja jätä odottamaan.
Levitä ensin Berry Fantasy -kuorrute tasaiseksi jäähtyneen pohjan päälle. Leikkaa sitten pursotinpussiin tai pakastepussiin pieni reikä ja pursota valkosuklaasta viivoja kuorrutteen päälle. Koristele vadelma-valkosuklaapalat pakkaskuivatuilla vadelmahipuilla. Anna kuorrutteen jähmettyä kylmässä hetki, ennen kuin leikkaat levyn sopiviksi paloiksi.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset