Laita uuni kuumenemaan 175 °C. Keitä kahvi ja vuoraa valmiiksi ø 20cm kakkuvuoka leivinpaperilla tai aseta kertakäyttöiset muffinivuot muffinipellille.
Siivilöi kulhoon vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Sekoita joukkoon kohotusaineet.
Laita toiseen kulhoon jogurtti, öljy ja kahvi. Vatkaa yhteen. Lisää sekaan myös sokeri, suola, sekä vanilja-aromi. Sekoita muutamassa erässä kuivat aineet kosteiden aineiden joukkoon.
Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Anna pohjan vetäytyä hetki vuoassa ja siirrä sitten ritilälle tai pöydälle jäähtymään.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 175 °C
Ota kuorrutteen aineet huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Vatkaa pehmeä voi vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri. Vatkaa pienissä erissä huoneenlämpöinen tuorejuusto joukkoon. Mausta vanilja- tai piparminttuaromilla.
Voit värjätä kuorrutteen haluamallasi värillä kokonaan tai osittain. Saat kivan efektin pursotukseen kun värjäät osan kuorrutteesta ja osan jätät vaaleaksi. Laita kuorrutteet samaan pursotinpussiin jossa haluamasi tylla ja pursota kakun tai muffinien päälle. Jos kuorrute tuntuu kovin löysältä, pidä sitä hetki jääkaapissa ennen pursottamista.
Koristele koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut
Valmistus :75 minuuttiaKeskitasoinenabout 12 annosta