Laita uuni kuumenemaan 175 °C. Keitä kahvi ja vuoraa valmiiksi ø 20cm kakkuvuoka leivinpaperilla.
Siivilöi kulhoon vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Sekoita joukkoon kohotusaineet.
Laita toiseen kulhoon jogurtti, öljy ja kahvi, vatkaa yhteen. Lisää sekaan myös sokeri, suola sekä vanilja-aromi. Sekoita muutamassa erässä kuivat aineet kosteiden aineiden joukkoon.
Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys puutikulla. Anna pohjan vetäytyä hetki vuoassa ja siirrä sitten ritilälle tai pöydälle jäähtymään.
Siirrä kuorrutteen ainekset huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Vatkaa pehmeä voi vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri. Vatkaa pienissä erissä joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta vanilja- tai piparminttuaromilla.
Voit värjätä kuorrutteen haluamallasi värillä kokonaan tai osittain. Saat kivan efektin pursotukseen kun värjäät osan kuorrutteesta ja osan jätät vaaleaksi. Laita kuorrutteet samaan pursotinpussiin jossa haluamasi tylla ja pursota kakun päälle. Jos kuorrute tuntuu kovin löysältä, pidä sitä hetki jääkaapissa ennen pursottamista.
Koristele koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut