Vatkaa voi ja muscovadosokeri pehmeäksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Lisää jauhot, ruokasooda, suola, vanilja-aromi, mantelilastut, fudge-palat sekä suklaarakeet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jos sekoitat liikaa, pikkuleivistä voi tulla rakenteeltaan hieman kumimaisia. Anna taikinan levätä kylmässä 30 minuuttia.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Nosta taikinasta leivinpaperin päälle pellille noin kahden ruokalusikallisen kokoisia nokareita. Paina nokareet kevyesti litteiksi haarukalla ja paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia sen mukaan, haluatko pehmeän vai rapean keskustan. Pikkuleivän pohjan on oltava vaaleanruskea, kun käännät sen ylösalaisin. Anna pikkuleipien jäähtyä täysin ritilän päällä, ennen kuin asetat ne ilmatiiviiseen säiliöön.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät
Pikkuleivät