1. Kuumenna uuni 175 °C asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (ø noin 15). Vuoraa vuoan reunat korkealla leivinpaperireunuksella.
2. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, suola ja sooda yhteen. Sekoita toisessa kulhossa öljy, fariinisokeri, jogurtti, munat, vesi ja vanilja. Kaada nesteet jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa. Jäähdytä.
3. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Sulata valkosuklaa ja jätä odottamaan. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori ohuelti kulhoon. Purista joukkoon ½ appelsiinin mehu. Lisää tuorejuusto ja sokeri ja sekoita tasaiseksi.
4. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna toisen appelsiinipuolikkaan mehu ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Lisää liivateseos ohuena nauhana appelsiini-tuorejuustoseokseen. Sekoita joukkoon suklaa ja kääntele viimeisenä sekaan kermavaahto.
5.Leikkaa pohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja korkealla leivinpaperireunuksella vuoratun irtopohjavuoan sisään. Kaada päälle puolet täytteestä. Toista sama uudelleen ja laita viimeinen pohja päälle kanneksi. Anna kakun hyytyä kylmässä yön yli.
6. Kauli sokerimassat ohueksi levyksi tomusokeroidulla alustalla. Ota pienellä sydänmuotilla paloja massoista. Anna sydämien kuivahtaa leivinpaperin päällä.
7. Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri, maito ja vanilja ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Aseta hyytynyt kakku tarjoilualustalle ja kuorruta ohuelti. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi ja kuorruta sitten uudelleen paksummalla kerroksella. Tasoita pinta ja painele täyteen sydämiä.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut