Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Voitele ja jauhota neljä halkaisijaltaan 15 cm:n irtopohjavuokaa. Voit myös paistaa pohjat yksi kerrallaan, mutta muista tällöin voidella ja jauhottaa vuoka ennen seuraavan pohjan paistamista.
Sulata voi ja anna jäähtyä.
Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja ruokasooda kulhoon ja lisää joukkoon kaikki loput kakkupohja-ainekset. Vatkaa taikina varovasti tasaiseksi.
Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kaada vuokiin.
Paista pohjia noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.
Ota pohjat uunista ja anna niiden jäähtyä vuoissaan noin 10 minuuttia ennen kuin kumoat ne ritilälle ja annat jäähtyä kokonaan.
Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa.
Kokoa kakku levittämällä kerrosten väliin suklaamoussea.
Kaada valkuaiset ja sokeri kulhoon ja aseta kulho kiehuvalla vedellä täytetyn kattilan päälle. Vatkaa valkuaisia, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet, ja ota kulho pois kattilan päältä.
Jatka vatkaamista sähkövatkaimella, kunnes seos on viilennyt ja se on valkoista ja kuohkeaa (noin 10 minuuttia).
Lisää pehmeä voi seokseen vähitellen vatkaamisen aikana.
Sekoita joukoon appelsiinin raastettua kuorta ja oranssia geeliväriä. Vatkaa seos kauniin oranssiksi.
Levitä kootun kakun päälle ohut kerros appelsiinikuorrutetta ja aseta kakku kylmään, jotta kuorrute jähmettyy hieman. Levitä sitten loppu kuorrute kakun päälle ja anna jähmettyä kylmässä uudelleen.
Kaada suklaarakeet ja voi kattilaan ja anna sulaa hiljalleen. Anna päällysteen jäähtyä hieman niin, ettei se ole enää lämmintä mutta silti paksuhkoa ja juoksevaa.
Ota kakku jääkaapista ja kaada päällyste kakun päälle. Se saa valua hieman reunojen yli.
Koristele kakku Dr. Oetker Suklaalehdillä ja/tai värjätystä sokerimassasta tehdyillä lehdillä.
Jaa paketillinen sokerimassaa kolmeen osaan.
Värjää yksi osa keltaiseksi, yksi oranssiksi ja yksi punaiseksi Dr. Oetker Geeliväreillä. Jos massa jää liian kosteaksi, lisää siihen tomusokeria.
Kauli sokerimassa ohueksi levyksi tomusokeroidulla pöydällä. Leikkaa tai ota muotilla erikokoisia lehtiä ja anna niiden kuivua ennen kakun koristelemista.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut