Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita yhteen vaniljasokeri sekä vehnä- ja perunajauhot. Siivilöi jauhoseos munavaahdon sekaan varovasti käännellen.
Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjaiseen vuokaan (Ø 15 cm) ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes kakut ovat kypsiä. Halkaise jäähtyneet pohjat kahteen osaan.
Soseuta mango sokerin ja rahkan kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää mangoseokseen. Vatkaa joukkoon vaniljakreemi.
Aloita kakun kokoaminen asettamalla ensimmäinen pohja leivinpaperilla reunustetun korkean kakkuvuoan sisään. Kostuta pohja vaniljalla maustetulla maidolla ja levitä päälle kolmasosa täytteestä. Toista kahdesti ja aseta viimeinen pohja päälle kanneksi. Anna kakun asettua kylmässä muutama tunti.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja jatka vatkaamista vielä muutama minuutti. Lisää huoneenlämpöistä maitoa, kunnes seos on pehmeästi levittyvää. Mausta vaniljasokerilla. Ota kuorrutteesta noin 2 dl sivuun.
Irrota jähmettynyt kakku vuoasta ja kuorruta se ohuelti kreemillä. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi, jotta kuorrute kovettuu. Kuorruta kakku uudelleen paksummalla kerroksella ja tasoita pinta sileäksi. Anna jähmettyä viileässä vielä 15 minuuttia.
Jaa säästämäsi kuorrute kolmeen osaan ja värjää osat vihreällä, pinkillä ja sinisellä. Lusikoi osa kuorrutteista pursotinpusseihin. Pursota reunoille kukkavarsia ja helmililjan kukintoja. Maalaa paksummat lehdet ottamalla pieni määrä vihreää voikreemiä teelusikan nurjalle puolelle ja vedä kreemiä kakun alareunasta ylöspäin kääntämällä lusikkaa samalla kevyesti, niin saat lehden muodon. Tee samoin vaaleanpunaisella kreemillä luodaksesi tulppaanin kukat. Viimeistele kakku pursottamalla jäljelle jääneet kreemit kakun päälle.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut