Tee espresso. Hienonna taatelit veitsellä. Laita ne isohkoon kattilaan. Lisää kahvi ja sokeri. Keitä, kunnes taatelit hieman pehmenevät, noin 10 minuuttia. Soseuta seos sauvasekoittimella.
Paloittele voi taateleiden joukkoon. Sekoita, kunnes se on sulanut. Anna soseen jäähtyä kädenlämpöiseksi.
Vatkaa munat sähkövatkaimella yksitellen taateliseoksen joukkoon.
Sekoita jauhot, mantelijauhe, leivinjauhe, sooda, vaniljasokeri ja kaneli keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Lusikoi taikina yhteen isoon tai pienempiin vuokiin. Voit myös tehdä kakut muffinivuokiin.
Paista 175-asteisen uunin alatasolla isoa kakkua noin 55 minuuttia tai pieniä noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys paistamisen aikana. Älä paista liikaa, ettei kakkusista tule kuivia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Sulata valkosuklaa. Valuta sitä kakkusille esimerkiksi pienen lusikan avulla. Ripottele päälle koristerakeita.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut