Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla kaksi noin 15 cm halkaisijan kokoista kakkuvuokaa.
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, kaakao, ruokasooda, leivinjauhe ja suola keskenään kulhossa. Riko kananmuna toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon maito, kahvi, rypsiöljy ja jauhettua vaniljatankoa. Lisää kuivat aineet nesteeseen siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina vuokiin ja paista uunin alimmalla tasolla noin 40 minuuttia, kunnes testitikkuun ei tartu enää taikinaa. Kääri kakkupohjat kelmuun ja anna jäähtyä jääkaappikylmiksi.
Leikkaa kakkupohjien pinnat tasaisiksi ja leikkaa kumpikin pohja kahteen kerrokseen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhettua vaniljatankoa. Vatkaa tuorejuustoseos nopeasti kermavaahdon joukkoon.
Täytä kakku vaniljatäytteellä ja mustikoilla. Kostuta kakkukerrokset maidolla samalla kun kokoat kakkua.
Vatkaa pehmeä voi ja Butter Cream -jauhe 4 minuuttia sähkövatkaimella. Ota noin 1 dl valkoista kreemiä sivuun. Värjää loput kreemistä vaaleansiniseksi. Ota sivuun myös 1 dl vaaleansinistä kreemiä koristelua varten.
Kuorruta kakku vaaleansinisellä kreemillä. Levitä ensin ohut kerros kreemiä, joka sitoo muruset kakun pintaan. Anna kakun viilentyä hetki jääkaapissa, jotta kuorrute jähmettyy. Levitä toinen tasainen kerros kuorrutetta kakun pinnalle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa.
Siirrä vaaleansininen kreemi pursotinpussiin, jossa on avoin tähtitylla. Siirrä valkoinen kreemi pursotinpussiin, jossa on monisakarainen avoin tähtitylla.
Pursota kakun päälle kuusia pursottamalla kolme ruusuketta päällekkäin.
Koristele kuuset koristerakeilla. Lisää koristerakeita myös kakun sivureunaan.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut