Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa noin 20 cm halkaisijaltaan oleva kakkuvuoka leivinpaperilla.
Sekoita keskenään sokerit, jauhot, jauheet, sooda ja suola. Vispaa toisessa kulhossa oliiviöljy, maito, sitruunankuori, vanilja ja kananmuna. Yhdistä seokset käännellen taikina tasaiseksi nuolijalla.
Kaada taikina valmisteltuun vuokaan ja nosta uuniin. Paista kakkua uunin keskitasolla noin 35-40 minuuttia. Kokeile kypsyys puutikun avulla. Jäähdytä kakku ja valmista voikreemi.
Anna voin pehmentyä huoneenlämmössä. Vatkaa huoneenlämpöinen pehmeä voi kuohkeaksi. Tähän menee useampi minuutti. Näet selvästi kuinka voin väri vaalenee ja seos kuohkeentuu.
Aloita lisäämään tomusokeria vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Kun olet lisännyt kaiken tomusokerin jatka vatkaamista usean minuutin ajan.
Lisää maustamaton tuorejuusto ja vanilja, jatka vielä vatkaamista. Jos värjäät kreemin, lisää väri myös tässä kohtaa. Valmis voikreemi on kuohkeaa, vaaleaa, silkkistä eikä maistu voilta.
Valmis ja notkea kreemi on helppo levittää kakun päälle palettiveistä apuna käyttäen. Voit myös pursotella sitä kakun päälle.
Levitä ja pursota voikreemi kakun päälle. Levitä tai nostele passionhedelmän hedelmälihaa kakun päälle. Koristele kakku syötävillä kukilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut