Valmista vaniljakreemi sekoittamalla jauhe maitoon vispilällä. Anna kreemin tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa.
Levitä taikinalevyt sulamaan ja anna sulaa vähintään 15 minuuttia. Esilämmitä uuni 225 asteiseksi.
Leikkaa levyt kahteen osaan ja leikkaa niihin viillot joko keskeltä kulmiin päin (tähtitorttu), vastakkaisiin kulmiin reunojen suuntaisesti (rusetti) tai kaikkiin kulmiin reunojen suuntaisesti (kukka).
Taittele leivokset muotoonsa, aseta väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla. Nosta leivoksille reilu ruokalusikallinen vaniljakreemiä ja aseta päälle kuivattu luumu.
Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla. Sekoita tomusokerin joukkoon vaniljasokeria ja koristele jäähtyneet leivokset tomu- ja vaniljasokeriseoksella.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset