Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Mittaa vaniljatäytteen ainekset pienempään kulhoon ja sekoita kreemijauhepakkauksen ohjeen mukaisesti rauhallisesti käsivispilällä sekoittaen parin minuutin ajan. Laita sitten täyte jääkaappiin tekeytymään 20 minuutiksi.
Mittaa kaikki kakkutaikinan ainekset isoon kulhoon järjestyksestä välittämättä ja vatkaa sekaisin käsivispilällä.
Voitele ja jauhota iso, noin 2 litran vetoinen, torvivuoka tai muu kuivakakuille sopiva vuokamalli huolellisesti. Kaada puolet taikinasta vuokaan, lusikoi vaniljakreemi taikinan keskelle ja painele kreemiä kevyesti taikinan sisään. Peitä kreemi lopulla kakkutaikinalla ja tasoita kakun pinta.
Paista kakkua uunin keskitasossa vuoasta ja uunista riippuen noin 1 tunti ja 15 minuuttia. Anna kakun jäähtyä paistamisen jälkeen vuoassa. Kumoa jäähtynyt kakku tarjoiluvadille ja koristele tomusokerilla, valkoisella sokerikuorrutteella sekä valkoisilla koristerakeilla ja hopeisilla helmillä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut